divendres, 24 de febrer del 2012

ATIRC- professors en lluita a Sant boi

24 febrer 2012

Un institut de Sant Boi, obert per organitzar protestes dels mestres


L’assemblea de treballadors de l’IES Rafael Casanova decideix seguir amb les mobilitzacions contra les retallades
La lluita dels professors del Baix Llobregat per millorar la qualitat de l’ensenyament públic i protestar contra les retallades continua.
L’assemblea de treballadors de l’institut públic Rafael Casanova, ubicat al barri Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat, ha decidit seguir amb el calendari previst i obrir el centre per tal de generar un espai de treball entre tots els treballadors de l’enseyament de la localitat, segons han informat els mateixos mestres.
Així, entre les 18:00 hores i les 22:00 hores duran a terme taules de debat per organitzar les properes mobilitzacions a l’àrea de Sant Boi, així com la seva relació amb altres plataformes.
“Hem aconseguit juntament amb els professors de l’escola Amat Verdú que la propera assemblea de la marea groga es celebri a Sant Boi”, han explicat fonts del profesorat de l’IES Rafael Casanova.
Una trentena de mestres es van tancar la nit del 14 de febrer a les instal·lacions en protesta per la situació actual de l’ensenyament públic a Catalunya.
La tancada al centre escolar va formar part d’una jornada de portes obertes amb què els mestres pretenen que la ciutadania prengui consciència de “l’espoli social que estem patint a l’educació pública”.
Redacció | Foto: Arxiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Watch live streaming video from edusantboienlluita at livestream.com